Senior hallgató program

Senior-hallgató program

Senior-hallgató

A Senior hallgató az őszi félévekben induló Egyetemi alapozó és tanulásmódszertan kurzushoz tartozó mentorórákon segíti a mentor oktató mellett a gólyákat beilleszkedni az egyetemi életbe.

Az új egyetemistáknak nagy segítség ilyenkor egy felsőbbéves kortárs, aki segíteni tud a felmerülő kérdésekben és megosztja velük eddigi tapasztalatait.

A mentoróra heti 45 perces órarendi órát jelent (órarendhez passzolóan). A Seniorok demonstrátori szerződést kapnak, hogy mint fiatalon bevont hallgató, a lehető legtöbbet profitálhass az extra feladatvállalásoddal. 

Hogyan lehetsz senior? 

Ahhoz, hogy senior legyél a lentebb említett linken kell leadnod a jelentkezésed, amelyhez egy motivációs levél írása is párosul. Ebben kérünk, hogy röviden írd le, miért szeretnél senior lenni, mit remélsz a magad számára a részvételtől. A jelentkezés után egy személyes vagy online beszélgetésre hívunk, ahol a motivációidról, a seniorságról beszélgetünk. A későbbiek során pedig egy tréning keretében olyan képességeidet fejlesztheted, amik a csoportvezetéshez szükségesek lehetnek. A képzés végén nem lesz vizsga, csupán a részvételedhez kötjük az alkalmasságot.

Mit nyerhetsz vele?

Elsősorban a későbbiekben (cégben vezetőként, csapatban dolgozva) jól hasznosítható gyakorlati tapasztalatot, illetve része lehetsz a gólyák segítésének az egyetemen, bővítheted az ismeretségi körödet ezáltal. Természetesen minden demonstrátorsághoz kapcsolódó előny ide is tartozik: önéletrajzban is feltüntethető gyakorlati tapasztalat, ösztöndíj.

Jelentkezz SENIORNAK az alábbi a linken a 2020/2021-es őszi félév egyetemi alapozó órájára!