Diáktámogató központ

Diáktámogató központ

Bemutatkozás

Üdvözlünk!

A Diáktámogató Központ célja, hogy Téged, mint ELTE IK (SEK) hallgatóját támogasson tanulmányaid sikeres elvégzésében. 

Egyéni tanácsadás

Bátran fordulhatsz hozzánk egyénileg is, legyen szó akár egyetemmel kapcsolatos, akár életvezetési, magánéleti kérdésekről, ha úgy érzed hogy elakadtál, és jól jönne egy kis segítség továbblendülni, jelentkezz bátran Diáktámogató Központunk diáktanácsadó pszichológusánál! Személyesen a B201-ben találod, vagy írj egy emailt a a savariatanacsado@inf.elte.hu emailcímre.

Az egyéni tanácsadás egy minden ELTE Informatikai Karos hallgató számára INGYENES szolgáltatás!

Közösségi jelenlét

Ezenkívül különböző projekteken keresztül is jelen vagyunk az egyetemi életben, amikhez TE is csatlakozhatsz illetve szívesen vesszük innovatív elképzeléseidet és kezdeményezésed, bármilyen olyan önszerveződésre, amelyek segítenének téged és hallgatótársaidat a sikeres egyetemi életben!

Fontosnak tartjuk a közösségépítést, hiszen egy közösségként való együttműködés nemcsak színesebbé és élménydússá teheti egyetemi éveidet, hanem segítségedre lehet a tanulásban, tanulmányaiddal való sikeres előrehaladásban, karrierépítésedben, magánéletedben. 

Jelenleg futó projektjeink:

  • Kortárs Mentor Program
  • Senior-hallgató program

Kurzus: Egyetemi alapozó és tanulásmódszertan kurzus

Első féléves tantárgy: A kurzus célja, hogy felkészítse az elsőéves hallgatókat az egyetemi élet kihívásaira, az önálló tanulási készségek, problémamegoldó gondolkodásmód, valamint a tanulási motiváció fejlesztésén keresztül.